22 april 2022

Eerst zei ik nee

Genieten jullie ook zo van de lente? De bloesem, de blaadjes, de bloemen, de geuren, de zon aan de blauwe hemel, wat een mooie geschenken allemaal!


En dit is er ook een! Nooit eerder had ik een passievrucht op, maar eergisteren proefde ik er een. Wat een genot! Ik kan intens genieten van zo'n nieuwe smaak en God prijzen voor alles wat Hij bedacht heeft!


Vanochtend vond ik een bos bloemen in de struiken...
wat voor verhaal zou daar nu weer achter zitten?


Straks ga ik een paar uurtjes oppassen, ik haal die kleine hier en we gaan gezellig wat bakken denk ik. Eerst zei ik nee toen het me gevraagd werd, het is de laatste dag voor twee weken vakantie, ik wilde even een rustmomentje en opladen voor deze weken met 6 meiden. Maar vanochtend schaamde ik me ervoor. Gisteren had ik een héle rustige dag en vanochtend dacht ik: hoe kan ik nou in een paar uur genoeg energie op doen voor 2 weken?! Bovendien zou ik onderhand moeten weten dat God heel goed in staat is me rustmomenten te geven wanneer ik dat nodig heb, al lopen er 100 mensen om me heen!
Dus ga ik ze zo toch ophalen en genieten van die kwebbelkous van 2!

Meivakantie, ik heb er zin in! Ik zal proberen weer wat vaker een blogje te schrijven.





 

2 opmerkingen:

marijke zei

Ik zie uit naar je blogs in de meivakantie!

Mooi hoe je je inzicht beschrijft tav de rustmomenten. Ga ik eens goed over nadenken....is misschien voor mij ook wel goed om te beseffen.

Aritha V. zei

Oooh, die bos bloemen. Hoe kan dat nou? Wat zou er gebeurd zijn?

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.