27 april 2021

Feestelijk en gezellig

Woensdagavond maakten we een wandeling. We waren in Capelle en omdat de kinderen van m'n jongste zusje fanatieke 'happy stones' zoekers zijn en m'n zusje een fanatiek happy stones maker is, keken we hier en daar, links en rechts of we misschien ook van die mooie geverfde stenen zagen liggen.
En?


Ja, dat hadden we gedacht! Maar deze durfden we toch niet mee te nemen, ze lagen zo netjes op een tafeltje in een prachtige tuin...
Het waren geen happy stones, jammer!


Vrijdag ging ik met m'n oppaskindjes naar de speeltuin. Wat spelen ze er toch heerlijk! De jongste vermaakte zich zo leuk in de zandbak.


En ik maakte bloemenkransjes voor de andere twee.


Zondag hadden we een bijzondere dienst. Birte Papenhausen liet ons het leven van Maria, de moeder van Jezus zien door een dramastuk. Als je van drama houdt, vind je het vast leuk om dit te bekijken. Het begint bij 39:30 met een korte intro en gebed.


Afgelopen weekend zouden we eigenlijk een weekend naar de Efteling gaan, maar die was nog nét dicht en dat ging dus niet door. Deze week zijn we 25 jaar getrouwd en het had zo leuk geweest om het op die manier te vieren. Maar nu hebben we gisteren een heel gezellige avond gehad. We hadden eten besteld, wat iedereen maar lekker vond. Zo werden er om 18.00 uur 4 verschillende maaltijden thuisbezorgd. We werden verwend met hele leuke cadeaus voor in de tuin en ze hadden een heuse 'act' voorbereid. Een superleuke tekst op een bekend wijsje.


En natuurlijk hadden we er een paar taartjes bij, ik kon gewoon niet kiezen in de winkel:)
We hebben er van genoten, het was echt feestelijk en gezellig! 💖


En vanochtend was een luie ochtend. Ik ging even op het trapje in de tuin zitten lezen en Philip er gezellig bij zitten...


Een fijne koningsdag vandaag!
🙋


4 opmerkingen:

www.annderverhaal.nl zei

Hartelijk gefeliciteerd met jullie trouwdag Lieneke. Fijn dat jullie een mooie dag hadden. En de taartjes zien er heerlijk uit. Ik snap best dat je niet kon kiezen :-)

marijke zei

Van harte gefeliciteerd met jullie 25 jarig huwelijk! Wat een mooie foto´s weer, van de oppaskinderen en je gezin. Leuk idee zeg om iedereen te laten bestellen wat hij of zij het lekkerst vindt.

Zeeuwse Mama zei

Gefeliciteerd nog! En wat een leuke foto van de kinderen met de 'act', het plezier is duidelijk zichtbaar!

Marleen zei

25 jaar alweer!! Wauw! Van harte gefeliciteerd!

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.