17 oktober 2017

Bakje koffie bij mijn ouders

Gisteren kreeg ik allemaal foto's van m'n zusje en zag ik wel dat S en L het heerlijk naar hun zin hadden. Het was ook zo'n mooie dag, ze konden de hele dag buiten spelen!


Ze zijn niet schoon gebleven, maar hebben lekker gedoucht en de rest van de dag in hun pyjama verder gespeeld:)


's Avonds haalde ik ze op en gingen we daarna gelijk nog een bakje koffie bij m'n ouders drinken. Alle meiden waren mee en het was erg gezellig. 
M'n ouders bezoeken veel oude mensjes van in de 80 en zelfs 90 jaar. Dat zijn geen verplichte bezoekjes, maar bezoeken waar mijn ouders en deze mensen allebei naar uit kijken. Gisteren waren twee van deze 'oudjes' overleden. M'n moeder vertelde het aan een ander 'oudje' en die was er zo door van streek! Ze is al in de 90 en wacht al zo lang tot ze naar Huis mag...
Ik vind het mooi en bijzonder om de verhalen te horen en de liefde te zien!

Mijn vader kreeg van zijn broer een groot dik boek met daarin al de werken van Flavius Josephus, die nog van mijn opa is geweest. M vond het erg interessant en ik eigenlijk ook, maar wat een dik boek en waar zou je moeten beginnen?! Ik wil 'm wel een keer lezen als m'n vader 'm uit heeft! 😄


Vandaag staat er niet zoveel op het programma, lekker rustig dagje, fijn is dat!

Oja, had ik al gezegd dat de uitslag van de Give Away op mijn boekenblog maandag 23 oktober is?


1 opmerking:

Aritha zei

Mooie foto, die laatste!

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.