16 oktober 2017

Het werd een raar soepje met al die brokjes erin...

Gisteren is het me niet gelukt een blogje te schrijven. Ik moest twee dochters weg brengen voor een logeerpartijtje. S en L gingen samen naar mijn zusje. S vond het vreselijk spannend en miste me al toen we nog op de heenweg in de auto zaten:) Maar het was daar met de kinderen gelijk al een dolle boel, dat ik maar maakte dat ik weg kwam en dat ging helemaal prima!


Van mijn zusjes kreeg ik nog een verjaardagscadeau, een hele leuke puzzel van 1000 stukjes! Ik laat de puzzels van Anton Pieck nog even liggen en we zijn vanochtend aan deze begonnen. Ik laat het zien als die klaar is.

Verder ging ik ook nog naar een vriendin en daar ben ik de hele avond verder gebleven. Zij vertrekt binnenkort naar Bolivia voor een poos. Het was erg gezellig en goed om elkaar nog even te spreken.

Ik was ook nog druk met het maken van pompoensoep! De dag ervoor had ik al een pompoencake gemaakt, maar ik had zoveel pompoen gekregen van een andere vriendin, dat ik er ook nog een pan soep van kon maken. Heeeerlijk! Alleen, ik had een probleem, mijn blender is stuk! Ik heb wel een keukenmachine, dus deed ik het daarin, maar het werd een raar en helemaal geen lekker soepje met al die brokjes erin... Toen heb ik heel even de blender van onze overburen gebruikt en het werd een heerlijke gladde soep met een compleet andere smaak. Ik ga er nu gauw een kopje van eten.

Vanmiddag staat er een leuk uitje op het programma!

Hebben jullie mijn andere boekenblog al gelezen? Er staat een leuke Give Away op!

1 opmerking:

Aritha zei

Mjammie! Ik ben dol op soep! Klinkt heel goed deze blog!

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.