24 augustus 2016

We houden ons maar koest

Maandagochtend stonden we op het achterplein van de basisschool voor een jaaropening. Het leek wel gisteren dat we precies ook daar het seizoen hadden afgesloten, maar daartussen zaten toch echt 6 weken! Ineens vond ik het maar raar dat de oudste vijf er al af waren en alleen S daar nog op school zit. 

Vorige week vrijdag gingen we in een wijkje verderop naar een botanische tuin. Samen met oma. We deden er twee speurtochten, één voor kinderen die niet en één voor die wel konden lezen. S moest kaartjes zoeken.


Bij elk kaartje stond een klein tasje met precies dezelfde plaatjes als op het kaartje. Daar mocht ze er een uit pakken en in haar eigen tasje doen, die ze aan het begin had gekregen.


Het was simpel, maar heel erg leuk voor haar! 


En onderweg zie je dan natuurlijk van alles en nog wat. Deze riet-achtige plant vonden we erg mooi en bijzonder.


Een eitje dat kapot gevallen was.


Aan het eind kon je nog meedoen met een tekenwedstrijd. Daar kregen ze een snoepje bij, want 'suiker is goed voor de creativiteit'! We kregen een kopje kruidenthee, munt met drop...mwoa...


Vandaag houden we ons maar een beetje koest met dat warme weer. Het badje staat in de tuin, maar daar wordt niet zoveel mee gedaan, misschien later op de middag nog of morgen. Ons oppaskindje slaapt en ik neem het er even van. De stoelen staan midden in de zon, dus ik kies voor het trappetje en geniet van de laatste week van deze 10-weken durende studie van Beth Moore. 


Schep vreugde in de Heer, dan zal Hij u geven wat uw hart verlangd.
Psalm 37:4

3 opmerkingen:

Petrina Wols zei

Doe je de studie Beth Moore alleen of met een groep? Ik heb ook interesse maar heb geen idee of ik genoeg heb aan alleen het werkboek.

Wat een leuke blog!

Lieneke van Vuuren zei

Dankje! Ik zal er morgen een blog aan wijden!

Petrina Wols zei

Jaaa gezien wat lief! Dank je wel, ga daar even lezen

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.