2 augustus 2016

Wat denk je toch allemaal?

Heer, U doorgrondt en kent mij. U kent mijn zitten en mijn opstaan, U begrijpt van verre mijn gedachten. U onderzoekt mijn gaan en mijn liggen, U bent met al mijn wegen vertrouwd.
Psalm 139: 1-3

Wat een mooie verzen zijn dit! Zo bekend, dat je soms niet meer beseft wat een troost het is dat er Iemand is waar je geen geheimen voor kunt hebben, omdat alles open voor Hem ligt. Zelfs al zou je iets voor Hem willen verstoppen, dan is dat nog onmogelijk. Het enige wat je kunt doen, is jezelf voor de gek houden.
Gisteren gingen we naar de Biesbosch, het was een prachtige dag. Deze foto's laten vragen in me opkomen als: 'Wat denk je toch allemaal? Wat gaat er in je kleine hoofdje om?' Toen ze zo treurig in het gras zat, gaf ze me één blikje in haar gedachtenwereld: 'Ik wil daarop staan en in het water springen en dan lekker zwemmen!' Ik kon een glimlach niet tegenhouden, toen L haar vroeg om mee te gaan naar het speelbos, waarop ze vrolijk opsprong en mee huppelde. Het speelbos, wat we uiteindelijk niet eens gevonden hebben!
Hier had ze het 'snikheet' en wilde niet verder lopen, want ze zou verbranden door de zon!' 

Verder was het een prachtige dag.
We maakten eerst een wandeling en picknickten gezellig op een bankje


Het beverbos, speuren naar dieren, die overdag meestal slapen...Zoveel mooie plekjes, we konden wel foto's blijven maken!


We konden gelukkig ook nog varen. We hadden geen €50,- borg bij ons, maar het mocht ook voor €10,- Dat was het fijnste van de dag, wat is het mooi daar!


En S ook weer blij!:)Vandaag ineens een hele andere dag. Regen, grijs... en vanochtend moest ik een uitstrijkje laten maken bij de huisarts voor het bevolkingsonderzoek. Vervelend, maar zulke dingen horen ook bij een 40+ blog:) Toen ik de brief kreeg dacht ik, ik maak gelijk een afspraak, als ik het uitstel word ik daar ook niet blij van. Ik zag er wel een beetje tegenop en heb helemaal niet lekker geslapen daardoor. Maar het is weer gebeurt en nu gaan we fijn verder vakantie vieren. Ik heb nog wel een paar plannetjes voor een regendagje...
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.