4 mei 2021

M'n handen stevig aan het stuur

Met m'n handen stevig aan het stuur reden we begin van de middag richting Zeeland. Wat een windstoten! Best een raar gezicht als je een vrachtwagen voor je zo ziet zwabberen... Voordat we weggingen had ik de koelkast een beetje leeggemaakt, alle paprika's en komkommer die ik nog kon vinden, sneed ik in stukken en nam ik mee. Lekker en gezond!



De eerste stop was een logeeradres voor een van de meiden. Er waren geiten, ook kleintjes, schapen en lammetjes, een hond, kippen... en een heleboel kinderen en een boel gezelligheid!


De tweede stop was bij m'n nichtje. Door corona waren we nog steeds niet op kraamvisite geweest. Het is zo'n leuk, mooi meisje. Ze lachte zo heerlijk! M'n nichtje vroeg of ik nu zeker ook wel oma zou willen worden... 😄
We hebben ook nog haar trouwalbum bekeken. Dat is alweer 2 jaar geleden, nog geen coronavuiltje aan de lucht!


De derde en laatste stop was bij m'n broer en schoonzus. M'n andere nichtje is gastouder en Mar mocht een van de kids de fles geven. Dat leuke beestje wilde ook graag wat aandacht!


Er was weer veel om bij te praten.
En toen weer terug naar huis.
Ik was moe van het auto rijden!
Gelukkig hadden we nog eten over van gisteravond, ik hoefde het alleen maar op te warmen.

Gisteravond...ik deed de gordijnen van m'n slaapkamer dicht en zag toen ineens een kleurige knop tussen de bladeren van deze plant. Ik heb 'm nog maar pas gekregen van een vriendin! Ze had al meer dan een jaar niet gebloeid. Er zitten veel knopjes, echt een verrassing!


🙋


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.