3 mei 2021

Kommetje kippensoep

Wat een lekker kommetje kippensoep! Ik kwam van de vrouwengroep thuis en er was nog over van gisteren. Ik had het klaargemaakt met verse kippenpoten. En ik denk dat ik het eigenlijk al heb gezegd, maar het smaakt heerlijk!


Het was een druk dagje, ik heb veel in de auto gezeten, maar vanochtend begon ik de dag met een paar toeren haken aan het dekentje voor R & M. Het duurt niet zo lang meer voor ze gaan trouwen en ik wil het dan graag kunnen geven. De hond kwam er gezellig bij liggen.


Na wat heen en weer rijden van de één en de ander, reed ik met S naar het centrum van Dordt. Daar gingen we eerst een paar winkels in om te kijken voor een jurk voor S voor de bruiloft. Ze mag bruidsmeisje zijn en dan ga je natuurlijk op zoek naar een bijzonder jurkje!


Maar voor één winkel stond een héééle lange rij buiten te wachten en de andere winkel had niet zoveel. Dit was een mooie, maar we kijken een andere keer toch nog even verder.

En toen gingen we op zoek naar een pak voor de bruidegom. Helaas mochten Mar en S niet mee naar binnen. Ze gingen samen shoppen en dat was gelukkig ook gezellig.

We kregen een kopje koffie


En toen kon het paswerk beginnen. Omdat de kleur blauw bij voorkeur al afviel en de winkel voor 80% uit blauw bestond, werd het kiezen al iets makkelijker. En hij is geslaagd! Ik vond het erg leuk om mee te gaan en om ze zo samen bezig te zien.


Nee, ik laat natuurlijk geen foto zien van de aankoop!

Als klap op de vuurpijl gingen we ook nog even kijken naar het hun nieuwe huisje, waar ze de sleutels van kregen.


Ik kan me al helemaal voorstellen hoe gezellig en knus het eindresultaat gaat worden!

Het is zo leuk om met deze dingen bezig te zijn!
💙💙

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.