2 maart 2021

Het resultaat is net zo leuk

Als ik nou wat vaker blog, hoeven het niet zulke ellenlange verhalen te worden. Ik ga proberen om wat vaker kortere blogjes te schrijven. Maar of het lukt...we gaan het zien. Vandaag moest ik werken en nam ik kleine I mee voor een wandeling. De zon scheen weer zo heerlijk. Als jullie m'n wandelingen zat worden, klik m'n blog dan maar weg, ik kan er nog even geen genoeg van krijgen. Nadat ik haar even in de speeltuin heb laten spelen, liepen we een wijkje in waar hele kleine huisjes staan. Ik vind het er altijd erg leuk uitzien, anderen vinden het een spookwijk. Dat snap ik ook wel, de huisjes zouden allang gesloopt zijn als de bewoners zich er niet tegen verzet hadden. Maar nu zijn er heel wat huisjes en straatjes die dichtgeplakt zijn, waar niemand in woont.



Het ziet er wel diervriendelijk uit allemaal


Weer onderweg naar huis zag ik een vogelhuisje (of is het een boomhutje?) op een stam.


En ik liep nog even het straatje van de molen in om te kijken of het tuincentrum ook dicht was. Ik vond dit wel een leuk plaatje zo, met die was die buiten hangt. Ik heb m'n was nog niet buiten gehangen op een picknickkleed na dan.


En...
Ik heb een jurk gevonden voor de bruiloft!
En ook voor S en A is alles nu besteld.
Geen gewinkel deze keer, maar het resultaat is net zo leuk. Dat denk ik tenminste.

Er zijn veel mensen die we kennen die corona hebben. Zo mooi om te zien hoe er voor elkaar gezorgd wordt en er soms wel voor 4 dagen eten klaargemaakt wordt voor een gezin met 4 kinderen in quarantaine!
 
Het is bijna half 10. Ha en R zijn aan het darten, L begint nu aan haar huiswerk...ze is een avondmens. Zelf probeer ik er in de ochtend wat vroeger uit te gaan, zodat ik alle tijd heb om een 'ommetje' te maken en ik rustig op kan starten. Dus ik ruim m'n spullen op en ga lekker slapen!

🙋

Oja en het tuincentrum was gedeeltelijk open!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.