27 juli 2018

Op een afstandje loop ik gezellig met hem mee

Genieten jullie ook zo van die mooie luchten en zonsondergangen en opgangen? Dat is toch een prachtig cadeautje elke dag weer!


In deze vakantie ben ik de Psalmen aan het doorlezen en vorige week kwam ik deze tekst tegen:
Hij heeft daar een tent opgezet voor de zon. En die is als een bruidegom, die zijn slaapkamer uitgaat, hij is vrolijk als een held om snel het pad te lopen.
Psalm 19:5,6 


'Onze' vrolijke, warme zon!😄

Dit jaar gaan we niet op vakantie. Ik vind het niet erg. Als ik aan vorig jaar terug denk...Morgen is het precies een jaar geleden dat we op vakantie gingen en dat in de eerste nacht om 3 uur R. een epileptische aanval kreeg, wat naar was dat! Natuurlijk hebben we ervan genoten dat we lekker even weg waren, maar alles kwam wel een beetje in een ander licht te staan.
En nu blijven we thuis en hoop ik zo dat de uitslag van de scan goed zal zijn! Dat er geen rare dingen meer in zijn hoofd zitten en er ook nooit meer zullen komen:)

En natuurlijk is er geen vakantie zonder boeken lezen. Ik lees nu 'Verre voetreis' van Bernard Ollivier.


De Fransman beschrijft zijn voetreis door Turkije. Ik houd van zulke verslagen, loop gezellig op een afstandje met hem mee! Het is goed geschreven, afwisselend en vooral de ontmoetingen met mensen vind ik erg leuk om te lezen. Vandaag zal ik wel een eind verder komen, het is veel te warm om het druk te hebben. Alleen M, L en A zijn thuis, de rest is op vakantie, logeren of werken. We maken er maar een chill dagje van!

1 opmerking:

Aritha Vermeulen zei

Mooi wat je schrijft over de zon.

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.