10 juli 2018

Gek weekje

Wat een gek weekje is dit! R heeft een baan gevonden en is nu alle dagen aan het werk. Ik ben blij voor hem. Vorig jaar was hij nog geen twee weken terug van Australië en wisten we nog niet wat ons allemaal te wachten stond. Vandaag precies een half jaar geleden werd hij geopereerd, wat is alles wonderlijk goed gegaan! Eind deze maand krijgt hij nog een keer een scan. En als dat goed is, dan is het klaar en mag hij zijn medicijnen gaan afbouwen! Best wel spannend eigenlijk. Maar dat horen we pas ergens in de volgende maand. Ha is ook fulltime aan het werk, hij is aan het sparen voor zijn rijbewijs.

En dan hebben we de meiden, M, Mar en L hebben al vakantie. Alleen de boeken moeten nog ingeleverd worden en nog wat laatste dingetjes afgerond. Ik heb voor allemaal een bulletjournal bij de Hema gekocht. Daar zijn M en L lekker mee aan de slag gegaan. En leuk dat ze het doen! Ik doe het zelf ook, gewoon even een uurtje gezellig met elkaar aan tafel zitten en wat dingen te plannen en te rommelen.


Deze twee zijn van Mar. Wat een geduld! Het ziet er zo mooi uit vind ik. Zelf vind ze het allemaal maar heel gewoon...


En de volgende twee zijn van L. Ook weer zo superleuk gemaakt! L weet ook precies hoe je dat uitspreekt: 'Bullet Journal', daar heb ik dan weer een beetje moeite mee, maar dat kan ik hier een beetje moeilijk uitleggen😄. 
Zelf maak ik er een beetje een rommeltje van. Dat vind ik dan weer:) Misschien laat ik in deze vakantie nog weleens wat uit mijn bullet journal zien.

En dan hebben we nog A en S, A heeft vandaag haar laatste dagje en morgen nog een afscheid met de meesters en juffen. En S maakt deze week nog even vol met speeltuinbezoekjes en spelletjes die mee naar school genomen worden en dan zit groep 3 er ook al weer op!

Gisteren kreeg ik te horen dat ik niet ben aangenomen. Helaas! Ik ga het nog weleens ergens anders proberen. Ik ben wel blij dat ik het nu weet, kan ik mooi verder denken over wat ik het volgende seizoen wel en niet belangrijk vind. Vervelen zal ik me in ieder geval niet.
4 opmerkingen:

Unknown zei

Wat leuk om zo mee te lezen. Ik kwam zo maar even binnen vallen omdat er iemand via jou blog bij mijn blog was gekomen. Wat leuk die leeslijst zo. En de bullet journal! Ik wil daar toch echt meer tijd voor vrij maken. Dat komt vast wel. Helaas hebben mijn 5 en 2 jarige daar nog niet het geduld voor. Maar ook dat komt misschien wel. Of niet en dat is ook goed. Ik ben nu wel nieuwsgierig naar jou creaties.

Unknown zei

Oh heel handig om dan anoniem wat te plaatsen. Die reactie was dus van mij, Minke. Van mamaminke.nl haha.

Lieneke van Vuuren zei

Haha, Dankjewel voor je reactie!
Mijn bulletjournal volgt nog, het is nu niet veel meer dan een simpel lijstje met wat we de komende week gaan eten bijvoorbeeld:)

Aritha zei

Poeh, die Mar heeft wel geduld zeg.

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.