27 april 2017

Wie weet waar dit gebouw staat?

'Mag ik uw wekker mee naar boven nemen, ik ben echt bang dat ik me verslaap', aldus L die vanochtend om 9 uur bij een vriendin moest zijn. Met haar mobiel ging het niet lukken, die had ze zaterdag bij oma in de badkamer laten liggen. Ik probeerde haar gerust te stellen dat ze zich echt niet verslapen zou. Vanochtend werd ik wakker van L die om 6.15 (!) in de douche stond. Zelf ging ik er een kwartiertje later uit, het lukte me toch niet meer om te gaan slapen.

Het is 's ochtends vroeg zo heerlijk buiten. Eerst sta ik altijd even op het balkon naar de lucht te kijken, dan ben ik me weer bewust dat God altijd Dezelfde is, hoe mijn leven er op dat moment ook uitziet. Dat geeft me bijna altijd vrede in mijn hart.

Vanochtend ging ik ook even de tuin in. Dit wordt al een aardig kropje sla!

foto van Lieneke van Vuuren-Overduin.

En de spinazie groeit ook goed. Misschien moet ik er nog wat bij zaaien als ik wil dat het een maaltijd voor 8 personen opbrengt.

foto van Lieneke van Vuuren-Overduin.

En natuurlijk probeerden we wat later een rommelmarkt te zoeken. We dachten in de buurt van m'n schoonouders iets te kunnen vinden, maar daar hadden we ons in vergist, dus kwamen we uiteindelijk ergens anders terecht. We hebben veel in de auto gezeten, maar het was helemaal niet erg, de lucht was zo prachtig met al die wolken!

foto van Lieneke van Vuuren-Overduin.

Weten jullie waar dit mooie gebouw staat? Ik heb niet zo heel veel met mooie gebouwen, maar dit vond ik mooi en helemaal toen ik zag dat het een boekhandel was. Jammer genoeg was die gesloten.

foto van Lieneke van Vuuren-Overduin.

Daarna zijn we alsnog op de koffie geweest bij (o)pa en (o)ma en dat was erg gezellig. (O)ma wordt zondag 83 jaar. Ik ben zo dankbaar dat ze samen al zo oud zijn geworden en een lieve opa en oma voor onze kinderen zijn!


2 opmerkingen:

Lisanne van Dijk zei

Wow dat ziet er goed uit! Ik heb ze nog steeds niet buiten maar dat kan dus blijkbaar wel :-) en ik heb moestuintjes van de ah, maar dat blijft een zielig klein beetje. Misschien toch maar even naar intratuin.

Aritha zei

Leuke foto vsn de meiden!

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.