12 april 2017

Mijn zoon in de Filipijnen

Al ruim een week is R in de Filipijnen. Hij heeft daar maar 1 dag in de week vrij en wifi, dus de komende 10 weken zullen we elkaar niet zoveel kunnen appen en bellen als we de afgelopen weken gedaan hebben toen hij in Australië was. Hij heeft een mooie tijd van teaching gehad en gaat het nu allemaal in praktijk brengen.

Wat een een verschil met de luxe die hij in Australië had. Zo slaapt hij op de grond en wast zich met twee emmertjes koud water. Het is er tropisch warm en ze zweten allemaal de hele dag. Er zijn veel straathonden en er is echt veel armoede in de regio waar hij is.
Maar zoveel vreugde, blije gezichten en gezelligheid!
De eerste drie dagen hebben ze in groepjes van 3 de hele Bijbel uitgelezen, waarvan het boek Openbaring met het hele team (9 pers). Daarna hebben ze 3 dagen gebedswandelingen gemaakt van 8 uur per dag. 'De toon is gezet voor de komende 10 weken' zegt hij zelf en ik geloof het graag.
Hier een paar mooie foto's, gemaakt door iemand anders uit het team.

foto van Rebekah Li.

Hier een workout met de kinderen

foto van Rebekah Li.

En een workout zonder de kinderen😁

foto van Rebekah Li.

Overal kinderen die willen spelen

foto van Rob van Vuuren.

Vervoer 'op maat'😅

foto van Rebekah Li.

Meestal gaan ze uit eten, maar af en toe wordt er ook gekookt.
Het eten schijnt erg goed te zijn!

foto van Rebekah Li.

Tot zover het nieuws uit Manila.
Terwijl hij daar leven veranderende ervaringen opdoet, zijn wij druk aan de slag gegaan om voordat hij terug komt een kamer erbij te maken.
Net nadat R vertrok hebben we een pleegdochter van 10 gekregen, daardoor moet er het een en ander verschoven worden in huis.
En heel stiekem...tellen wij de nachtjes al af.


2 opmerkingen:

Ariëlla zei

Wat een goeie blog. Die foto's geven een heel echt inkijkje! Mis je hem erg?

Lieneke van Vuuren zei

Dank voor je reactie(s) Ariëlla!
En of ik hem mis? Zeker! Ik verlang ernaar zijn gezicht weer te zien en vast te houden! Maar dit vind ik zo geweldig voor hem, hij is zo enthousiast, ik gun het hem heel erg. En het is ook heel leuk om hier met elkaar weer naar toe te leven!:)

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.