21 april 2017

Mijn hartslag bij de tandarts

'Moet het verdoofd worden?'
'Uuhmm...(alsof ik ook maar 1 moment overweeg om het niet te laten verdoven) Ja, doe maar!'
Zo gezegd, zo gedaan, een paar prikken in mijn tandvlees en ik word even met rust gelaten om het in te laten werken. Ik heb mijn sporthorloge om, hoewel ik die best thuis had kunnen laten. Nu ik hem toch heb, wil ik wel eens zien wat voor effect dit bezoekje op mijn hartslag heeft. Mijn hart in rust ligt ergens tussen de 46 en 55, dat is heel laag. Het laagste is het wanneer ik 's ochtends wakker wordt,dan is het vaak onder de 50. Nu ik zo rustig achter de laptop zit is het in de 60. Maar als ik gewoon heel stil op de tandartsstoel lig en luister naar de gezellige gesprekken van personeel en andere gelukkigen die die dag aan de beurt zijn, dan kom ik op de 88! Ik had al zo'n vermoeden toen ik mijn hart voelde bonken. Maar goed, twee gaatjes gevuld en een stukje kies eraan geplakt en ik mocht weer naar huis. 

Heerlijk als iets gedaan is of af is, iets wat je van je lijstje kan strepen, hoewel ik zelf zelden lijstjes maak, maar dan toch wel in mijn hoofd.

foto van Lieneke van Vuuren-Overduin.

Vandaag kan ik ook iets 'afstrepen', m'n schrijfopdracht voor uitgeverij Jongbloed is klaar! Het was heel fijn om aan te werken en heel verrassend om de Bijbel te lezen door kinderogen. Al met al toch ook wel een pittig projectje met een half boek van Ezechiël en Handelingen.
Klaar dus! Opgestuurd en weg.

En nu is het bijna meivakantie, ik ga S en haar vriendinnetje ophalen van de koningsspelen. Ik ga weer proberen wat meer blogjes te schrijven in de vakantie en misschien doe ik mee met de foto-challenge van Sestra, misschien. 
Als er nog iets is waar je graag over wilt lezen deze vakantie, laat het me weten in een reactie op m'n blog of op m'n fbpagina waar ik m'n blogs deel. Wil je de verbouwing meemaken, veel foto's en waarvan dan? of over het huishouden, de kinderen of wat we ondernemen, wil je er iets 'Bijbels' bij...let me know!

2 opmerkingen:

renee zei

Nou als ik van alles een beetje kan krijgen...dat zou leuk zijn...fijne vakantie

Marleen zei

Hee Lieneke, ik vind die mix nou ook zo ontzettend leuk!
Ik geniet van je blogs en mis er niet een!
Goede vakantie en de groetjes aan iedereen.

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.