26 april 2017

Iedereen deed z'n best

Het gaat best goed met 's ochtend vroeg uit bed komen. Alleen werkt het blijkbaar aanstekelijk of doe ik niet zachtjes genoeg. Nou, dan beginnen we de dag gewoon gezellig rustig met elkaar op de bank.

foto van Lieneke van Vuuren-Overduin.

We gingen naar de bouwspeeltuin vandaag, heerlijk weer was het, de zon scheen lekker. Het was nog niet zo heel makkelijk en we weten weer wat een pijn het doet als je met een hamer op je duim slaat.

foto van Lieneke van Vuuren-Overduin.

Iedereen deed z'n best. En natuurlijk hielden we even pauze. We haalden een lekker zakje chips in het winkeltje en ik heb zelfs nog heel even in de zon een stukje kunnen lezen.

foto van Lieneke van Vuuren-Overduin.

Daarna nog even spelen en weer verder aan het werk.

foto van Lieneke van Vuuren-Overduin.

Ja, best wel vermoeiend hoor!
Maar dan heb je ook wat! En het was zo leuk, terwijl we de laatste planken er tegenaan sloegen, begon het te regenen, we gingen gauw naar binnen, zaten nog even aardig droog, dronken nog wat en toen zijn we naar huis gegaan, blij dat we de hele hut niet ook nog uit elkaar hoefden te halen.

foto van Lieneke van Vuuren-Overduin.

Nog even wat grappigs

Tegenwoordig ga ik elke week naar aquarobic om wat variatie aan te brengen in mijn 'sportprogramma'. Het is behoorlijk zwaar, maar goed te doen. En als je je dan na het zwemmen in een kleedhokje om staat te kleden komen de gesprekken goed los. In rasecht Rotterdams wordt het hele zwembad op de hoogte gebracht dat 'kleinzoon' in Bali is en dat de apen daar in het zwembad los lopen. En dat hij vrijdag voor het eten weer bij oma thuis is!
Geweldig!

1 opmerking:

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.