15 september 2016

Het blogdraadje oppakken

Kom, laat ik mijn blogdraadje weer eens oppakken! Het is leuk om even op een toetsenbord te rammelen, dat kan ik best vaker doen!

Inmiddels heb ik al vier dagen (1 dag in de week) buitenshuis opgepast! Ik geniet er erg van, maar dat is ook niet zo moeilijk met deze kinderen. Ze zijn lief en leuk! Ik dacht dat vooral de jongsten af en toe nog een knuffel ofzo nodig hebben en dan smelt m'n hart toch wel een beetje als ook de oudste af en toe bij me op schoot klimt. Nou ja, 'oudste' is ook nog maar 3, maar toch:)
Hier zitten we gezellig op de keukenvloer wat te drinken en wat fruit te eten, misschien de meest koele plek op die warme zomerdag!


Elke woensdag komt Ma bij Ha (en ons:) en het begint een beetje traditie te worden, dat er na het eten nog even een potje 'Pooh erger je niet!' gespeeld wordt. Nu nog gezellig buiten in de tuin.


Vandaag ben ik bijna de hele ochtend tot half 2 alleen thuis. Ik heb vanochtend eens kleren gekocht en ben helemaal blij met m'n rood met witte stipruitjes shirt! Vooruit, een foto dan...Ik heb echt een hekel aan selfies, maar nu is het een foto van m'n shirt, dat maakt het toch wel anders!


Verder heb ik me een beetje verdiept in het leven van koning Uzzia en ben ik tot de conclusie gekomen dat ik voor alles moet voorkomen dat m'n hart zich vult met trots en hoogmoed. Er kwam ook iets boven wat ik al eerder in m'n leven bedacht had en dat is dat het heerlijk is dat ik gewoon mens mag blijven en dat God echt God in mijn leven mag zijn! 
Hebben jullie nog ideeën over hoe je nederig van hart blijft? Want het is echt schokkend wat voor gevolgen hoogmoed heeft en het is zó bedroevend omdat het allemaal zo goed begon. Lees 2 Kronieken 26 maar eens! 
Deze studie deed ik aan de hand van het boek 'Leven in vrijheid' van Beth Moore. Ik wil er eigenlijk ook elke week iets creatiefs mee doen om het zichtbaar te maken. Ideeën zijn welkom!

1 opmerking:

Lisanne van Dijk zei

Wat een leuk shirt! Kleur staat je erg goed!

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.