9 mei 2024

Gelukkig was ze voorbereid

Een middagje strand. Ook al was de zon er niet bij, het was heerlijk om even uit te waaien en buiten te zijn. Anders zit je toch ook maar de hele dag binnen. We gingen met nog een ander gezin, dat maakte het nog gezelliger. Zij hadden een vlieger mee die al 9 jaar meegaat!


Een dagje strand zonder schelpen kan niet. Wat een mooie blauwtjes!


En een dagje strand zonder zandkasteel?
No way!


Philip thuislaten?
Wat mij betreft wel...
Nou vooruit...


En toen gingen we toch echt de zee in!
Wat was dat leuk zeg, we sprongen in de golven om ons er daarna in te laten vallen, mee te laten nemen, wat je maar wilt. En Philip deed ook mee en toen vond ik het ineens toch nog heel leuk dat hij mee was. We bleven niet zolang in het water als we gedaan zouden hebben als het hoogzomer was, maar toch wel langer dan we gedaan zouden hebben als het winter zou zijn.


Niet iedereen ging het water in.
Mar vond het veel te koud, ook zonder water.
Gelukkig was ze voorbereid.


Verder werd er nog een heel parcours uitgezet, waar iedereen aan moest geloven. De twee families tegen elkaar, spannend...

En toen was het weer tijd om alles op te ruimen en de vlieger naar beneden te halen.


En om toch ook weer een beetje warm te worden dronken we eerst nog warme chocolademelk met slagroom voordat we echt naar huis gingen.


❤Het was een feestje!❤

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat leuk! Wij waren vanmiddag ook op het strand, maar dan in Hoek van Holland. Rond 15:30 werd het heerlijk zonnig. En ook wij hebben schelpen verzameld. Groeten van Marijke

Aritha Vermeulen zei

Heerlijk. Het klinkt zo gezellig.

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.