29 juni 2018

Alsof we een geheimpje hebben...💕

Gisteren ging ik naar een vriendin die pas verhuisd is. Weg uit de stad, hebben ze nu een heerlijk plekje aan het water en om de hoek loop je zo het bos in. En dat deden we dan ook. Heerlijk was het. 


Zo grenzend aan de achtertuin. We hebben op de steiger samen gezellig zitten lunchen.


Deze week ben ik flink aan het opruimen geweest, zo fijn! Voor de zomervakantie alles weer geordend, ruimte in m'n huis en in m'n hoofd.

Afgelopen week dacht ik aan het feit dat alles voorbij gaat. In het verleden heb ik het daar wel eens moeilijk mee gehad. Juist op de momenten dat ik zo genoot van een bepaalde leeftijd van de kinderen, waarom gaat alles voorbij? Natuurlijk betekent dat niet dat ik nu niet van de kinderen geniet! Maar nu, ik ben 41 jaar en ik geniet zo van het leven. Eerlijk gezegd had ik nooit gedacht dat het leven steeds maar mooier kan worden. Elk mooi iets wat voorbij gaat zie ik nu als een belofte dat er nog iets veel mooiers komt dan dit, misschien al in dit leven, maar vooral aan het eind! Er gebeuren ook dingen waar ik veel verdriet van heb of boos van kan worden. Al deze niet mooie dingen leg ik in de handen van God in het vertrouwen dat Hij er alsnog iets moois van kan maken. Dat geeft een diepe vrede en vreugde in mijn hart, alsof we een geheimpje hebben...💕

2 opmerkingen:

DanielleOnderweg zei

Heel mooi, dank je wel.

Aritha zei

Precies, zo ervaar ik dat ook.

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.