26 juni 2018

Mijn schrijverij


Gisterenavond had ik een gezellig uitje! Vier jaar geleden kwam dit dagboekje uit en kwamen we als schrijfsters bij elkaar. Nu kwamen we opnieuw bij elkaar omdat we bezig zijn met een vervolg. Dit volgende dagboek zal gaan over de vrucht van de Heilige Geest. Zelf mocht ik 10 stukjes over zachtmoedigheid en 10 stukjes over zelfbeheersing schrijven. Het was best wel pittig moet ik zeggen. Soms dacht ik zelfs dat het me gewoon niet ging lukken. Maar het is toch gelukt en de stukjes zijn nu klaar. We verwachten dat het in september/oktober in de winkel ligt. En het ziet er dan zo uit:


Ik kijk er naar uit om het boekje in handen te hebben en ook de stukjes van m'n medeschrijfsters te kunnen lezen! Hier was ik dus druk mee en dan vind ik het niet fijn of m'n hoofd staat er dan niet naar om dan ook nog met m'n blog bezig te zijn.

Verder is er nog iets wat me bezig houd. Ik ben namelijk aan het solliciteren! Ik maak jullie lekker nieuwsgierig, want ga er pas meer over zeggen als ik het gesprek gehad heb en weet of dit het echt gaat worden. Mijn leven zal er dan wel heel anders uit gaan zien, maar er zal ook genoeg zijn om over te schrijven, dus blijf ik gewoon doorgaan met bloggen.

Hebben jullie de recensie al gelezen die ik schreef over het dagboek 'Eeuwige Hoop' van Billy Graham? Je kunt het hier vinden. Er staan een paar mooie citaten in over uitspraken van mensen vlak voor hun overlijden.2 opmerkingen:

Marieke zei

De buitenkant van het boekje ziet er net zo mooi uit als de eerste, de binnenkant vast veel mooier, ik ben er benieuwd naar!
En oeh, zo spannend en passend bij jou, die sollicitatie, ook benieuwd naar!

Aritha zei

Ik ben heel benieuwd naar het boek! Prachtige cover, net wat Marijke zegt.

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.