5 mei 2018

Ik schrok me een hoedje!

4-5

Een nieuwe dag met heel veel zonlicht! 
Wat een mooi cadeautje deze vakantie!
Maar eerst moet er natuurlijk nog het een en ander 'ge-make-up-t' worden.


En terwijl S daar mee bezig is, schrijf ik een recensie over het Psalmendagboek van Tim Keller. Je kunt het hier lezen.

Vanochtend kwam ik er weer vroeg uit. En terwijl ik Philip uitliet, maakte H een fotoshoot:)


Het is zo'n leukerd!


5-5

Vandaag ben ik druk met huishouden: Vloer dweilen, badkamer schoonmaken, ramen zemen, wc poetsen, boodschappen doen...
En toen met Philip naar de dierenarts voor een inenting. Maar dat werd 'm uiteindelijk niet omdat we te lang moesten wachten en we nog meer op het programma hadden staan. Toch niet voor niets, voor puppies is het goed om af en toe eens ergens anders te komen om te socialiseren! En in de wachtruimte, dat achterin de dierenwinkel was, was ook een labrador, ruim een jaar ouder, ook een bruine, het had zo z'n vader kunnen zijn! Eerlijk gezegd schrok ik me een hoedje. Wat een gigantisch beest en een enorme kop! Ik ben heel blij dat we hem als pup hebben en hem langzaam groter zien worden, ik zou anders wat moeite hebben om 'm te vertrouwen denk ik.

Onze oudste zoon ging vanmiddag naar voetbal, onze oudste dochter moest werken en K ging met de rest naar zijn inmiddels 84-jarige moeder. Ik bleef bij Philip en kon weer fijn wat schrijven.
Door alle drukte binnen zou ik bijna vergeten dat ik een poosje terug zaadjes heb gezaaid, dat begint al fijn te groeien:


Spinazie, lenteui en radijs


Doperwtjes

Gisterenmiddag had ik nog een heel fijn uurtje.
Ik zat op het stoepje en m'n hardloopmaatje kwam gezellig bij me zitten. En later kwam haar bovenbuurvrouw erbij staan. We hadden zo'n fijn gesprek!
En toen kwam ook nog een andere buurvrouw met wie ik niet echt kan praten, omdat ik haar taal niet ken. Ze kwam muntplantjes brengen en we hebben ze samen in de tuin gepoot. Zo lief!:)Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.