8 mei 2018

Als je aan het koken bent

Gisteren werd ons nichtje 6 jaar en we konden fijn buiten zitten. De jarige klauterde met gemak haar broer achterna op dat muurtje, wat een lenigheid, ik doe het haar niet na!😄


's Avonds hadden H en R ervoor gezorgd dat we konden barbecuen. Dat was een goed idee, het was heerlijk in de tuin (het weer en het eten:) en ook gezellig.


Elke ochtend is het S haar tijd om Philip uit te laten. Soms heeft hij wel zin om een eindje de straat in te lopen, maar vaker  nog gaat hij er bij zitten of zelfs liggen! Hij moet nog een hoop leren.


En als we dan weer binnen zijn, mag S even tv kijken en komt hij lekker bij haar liggen.


Een gedachte voor als je aan het koken bent!

Zondag was ik bezig met het klaarmaken van het avondeten en ik dacht eraan, dat wanneer je het op tafel zet, iedereen (soms) verrukt kan zijn en alles zoveel sneller opgegeten is dan je bezig bent geweest om het klaar te maken. Is het ook niet zo met de dingen die God in ons leven doet en ons geeft? Denk er maar eens aan als je ergens blij van wordt, als je een zegen ontvangt uit de hand van God. Hij was daar al mee bezig, lang voordat jij je er ook maar iets bij kon voorstellen.


3 opmerkingen:

Danielle Hoogendijk zei

Wat een mooie gedachte op het eind, Hij is er al mee bezig.
Dank je wel.

Lineke vr53 zei

Ik kan mijn reactie niet terug vinden dus nog maar een keer. Het koken op zich kan veel plezier geven. Misschien heeft God ook veel plezier in het voorbereiden van de zegen die wij mogen ontvangen.

Lieneke van Vuuren zei

Ja, dat denk ik ook! Mooie aanvulling, dankje!

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.