10 juli 2017

Plan B verzinnen

Vanochtend had M (17) nog even een sollicitatiegesprek voor haar stage na de vakantie en is daar gelukkig aangenomen. Ze gaat stage lopen in een schippersinternaat, dat leek me vroeger ook heel leuk om te doen! Toen ze thuis kwam heeft ze gauw nog wat laatste dingen ingepakt en heb ik haar weggebracht naar een verzamelpunt, vanwaar ze verder mee rijdt met een groepje naar een vakantie adres. Vrijdag komt ze weer terug. Fijn dat ze zo gauw al er even lekker uit kan, ze heeft zo hard gewerkt dit jaar!

En nu is het al half 2, ik ga zo eerst een bakje koffie zetten en eigenlijk wilde ik met de overige meiden naar het zwembad gaan, maar dat kan plots niet doorgaan...dat heb je dan weer met zoveel tienermeiden in huis. Moet ik even een plan B verzinnen en ben daar niet zo goed in. Misschien gaan we gewoon ergens een ijsje eten en nog wat spelletjes aan de keukentafel, dat is altijd gezellig. Vooralsnog vermaken ze zich in de tuin in het bad of met een boek op de bank.


Zaterdag gingen we verder aan onze hut en namen ook even een pauze om een zakje chips te eten.
Het is de bedoeling dat de hut deze vakantie af komt, dus daar komen vast nog meer foto's van.

Gisteren luisterde ik deze preek... wat ontzettend mooi en bemoedigend, echt een aanrader!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.