7 juli 2017

De geur van lavendel

Al 5 dagen spring ik om half 6 mijn bed al uit! Het is heerlijk! En als ik overdag een klein half uurtje slaap en 's avonds niet al te laat naar bed ga, is het prima te doen, het valt me alles mee! Vanochtend tijdens het ontbijt heb ik het boek 'En God bedacht zich' van Anne vd Bijl uitgelezen, wat een goed en ook confronterend boek! En vanmiddag las ik het boek 'Terug uit Afrika' uit, een heel ander genre, pure ontspanning! 

Ik heb ook nog een behoorlijk eindje hardgelopen, zo'n 9 km (ik weet het niet precies, de batterij van m'n horloge was leeg:(). Het was warm, maar bij wijze van uitzondering had ik eens een flesje water mee genomen, waar ik af en toe een slok water uit dronk of wat water over mijn gezicht goot.

En toen was de jaarsluiting van de basisschool en hebben we er een gezellig vakantiemiddagje van gemaakt met lekkere donuts als lunch en een bad vol water in de tuin. 

Wat is het heerlijk weer! Elke keer als ik in onze straat loop, loop ik langs deze lavendelplant, waar altijd veel hommels en bijen druk bezig zijn. Ik houd niet zo van de geur van lavendel, dus heb ik geen 'innerlijke drang' om er van te plukken. Maar mooi vind ik het wel, en elk jaar staat het weer in volle bloei!


Nog een foto uit de kinderboerderij, even een peuterkoekje eten...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.