18 mei 2017

Kun je je daar even in vergissen!

Even een lijstje voor jullie maken. Dit jaar heb ik een aantal recensies geschreven, misschien zit er een boek tussen waar je wat meer over wil weten.

TERUG NAAR GENADE : Phlip Yancey, 9789051944945
'Terug naar genade' van Philip Yancey

Afbeeldingsresultaat voor in goede handen kara tippets
'In goede handen' van Kara Tippetts

Passie voor recht
'Passie voor Recht' van Jim Martin

Gebruik je verstand! : John Piper, 9789051944082
'Gebruik je verstand' van John Piper


'I am N' van SDOK


'I am N' dagboek van SDOK

Lezen blijft heerlijk! Toch lees ik een stuk minder dan vorig jaar heb ik het idee. Van de week zat ik na te denken over het 'bijschrift' van deze blog, dat ons huis steeds leger zou worden enzo. Kun je je daar even in vergissen! Onverwachts kregen we een pleegdochter van 10. zodat R z'n kamer 10 dagen na zijn vertrek alweer gevuld was. R zelf komt eind volgende maand ook weer thuis en dus is het huis voller dan ooit. We zijn druk bezig om er een kamer bij te maken, zodat iedereen weer een leuk plekje heeft.

foto van Lieneke van Vuuren-Overduin.

Vorige week zag ik een foto voorbij komen met allemaal jonge eendjes en ik realiseerde me dat ik er dit jaar nog niet een heb gezien! Nou kwam L gisteravond thuis met een klein meerkoetkuiken, dat bijna was verdronken. Ik dacht niet dat hij de ochtend zou halen, maar een vrolijk gekwetter vertelde me vanochtend iets anders. Nou ja 'vrolijk', dat weet ik niet zeker, maar hij zag er stukken beter uit!

foto van Lieneke van Vuuren-Overduin. 

En nog zoiets. Vanochtend stond ik met een Afrikaanse vrouw in de gang van de school te wachten tot alle kinderen binnen waren en wij naar buiten konden. Toen kwam er een andere Afrikaanse vrouw, die ging naar boven, tikte de Afrikaanse vrouw aan en ze hielden even elkaars hand stevig vast, meer niet. Heel even was ik een tikje jaloers... Later, toen ik 'ons' meerkoetje naar Karel Schots vogelklas had gebracht, zag ik m'n nieuwe Zuid-Koreaanse zuster, ze kwam naar me toe, we praatten even en hielden elkaars hand even stevig vast! 

Het zijn deze kleine dingen waardoor ik ook vandaag zeg: Ja, ik heb Hem gezien! En wat is Hij betrokken bij de allerkleinste dingen van mijn leven en wat kent Hij mij goed!

Tot slot nog een grappige foto van Ha en Ma, die gestoord werden in hun romantisch samenzijn door een freerunner!😆

foto van Lieneke van Vuuren-Overduin.2 opmerkingen:

www.annderverhaal.nl zei

Wat maak je zoal mee. Leuke foto's. Succes met het kuikentje. Van je boeken ken ik alleen de schrijver Yancey.

Ariëlla zei

Leuke foto, die laatste! En gewoon fijn om allemaal te lezen.

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.