2 mei 2017

Vandaag mag het

Eigenlijk had ik bedacht om vandaag naar de geitenboerderij te gaan, maar we hebben een zieke tiener en S is zwaar verkouden en koortsig en bovendien was het nogal nat buiten. Dus bleven we binnen. Heel even dacht ik 'oei, wat gaan we doen vandaag?' Maar we hebben eerst gebrainstormd door alle mogelijke en onmogelijke activiteiten op het bord te krijten. En dan maar zien waar we mee konden beginnen en wat er zou volgen. Brooddeeg stond al langer op het programma, dus vandaag was de ideale dag om daar mee aan de slag te gaan. Li (2) was ook van de partij, ze wordt zo groot, echt leuk!

foto van Lieneke van Vuuren-Overduin.

Natuurlijk stond 'film kijken' er ook bij, dat werd 'Mees Kees op kamp'. Daarna wilden ze 'proeven'. Toen we daar eenmaal mee begonnen bleek dat er veel meer te proeven is dan ik dacht. En S wist het vaak wel, maar kon de naam er vaak niet bij bedenken, grappig om dat op te merken.

foto van Lieneke van Vuuren-Overduin.

En verder hebben ze spelletjes gedaan en nog meer filmpjes gekeken van Dr. Queen, vandaag mag het. Er ligt ook weer een nieuwe puzzel op de eettafel, maar daar zijn we vandaag niet mee bezig geweest .Ha gisterenavond nog wel, echt leuk dat zelfs hij de lol er van inziet!:)

1 opmerking:

Aritha zei

Schattige foto, de laatste!

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.