13 december 2023

Snoephuisje en sneeuwpopmuffins

Hoogtepunt van vorige week:
Van een mooi kerstconcert genoten in Giessen, samen met K. Onderweg nog gauw een Mac menu gehaald, we kwamen nét iets te laat en belandden daardoor op de voorste rij, waar de sponsors hoorden te zitten. LOL! Maar ook een beetje ongemakkelijk. De bariton stond vlak voor onze neus en ik heb me verbaasd over het volume wat er uit die longen kwam! En we hebben ook nog gelachen, de sfeer was echt ontspannen en gemoedelijk.
Zondagavond ging ik met de meiden naar een musical. Dat was ook genieten. En ik vond de ramen zo mooi!


Zaterdagmiddag gingen we naar m'n ouders. Ook weer zo gezellig! M'n moeder heeft een klein kerkje staan en als je daar naar binnen kijkt, zie je van alles. Net een kijkdoos.


Maandag kwam H. weer een dagje. 's Ochtends had ik haar even voor me alleen, dat gebeurt niet zo vaak:)


's Middags haalde ik nog 3 meisjes op. We maakten een snoephuisje.


Het was echt leuk. Ik ben blij dat zij het mee naar huis namen... niet goed voor mij.


En we maakten ook nog sneeuwpopmuffins.


Morgen heb ik nog één vrije dag en ik had helemaal nog geen blogje geschreven. Dat kan soms gebeuren als mijn aandacht even naar anderen moet gaan. Ik kom vanzelf wel weer om een hoekje kijken. Tijdens m'n laatste 2 werkdagen heb ik allebei de dagen een bevalling meegemaakt. Nu heb ik ze alle 5! Zo blij mee! Mijn portfolio is ook af en goedgekeurd. Ik heb ook al 2 van de 5 examens met een G afgerond. Nu de andere 3 nog, daar ga ik me de komende tijd op focussen. En ook nog op 2 presentaties en een toets. En: uren maken!!!

Vanochtend doken we weer het koude water in. De thermometer deed het even niet, dus ik weet niet hoe koud het was, maar het was koud. En zoals ik even treuzelde om er in te gaan, treuzelde ik ook om er weer uit te komen, het was wel even heel erg lekker eigenlijk.


En deze oude boom keek toe zonder iets te zeggen.


Weet je wat?
Misschien schrijf ik morgen nog wel een blogje!


1 opmerking:

marijke zei

Wat wordt H al groot! En fijn dat het zo goed gaat met je opleiding.

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.