30 januari 2019

Flink aan het opruimen

Thema's op school, ik houd ervan! S is enorm aan het knutselen gegaan om een restaurant te maken. Een lege doos werd bekleed met mooi papier en ze maakte tafeltjes en stoeltjes.Ik geniet ervan als ze zo bezig is.


Deze foto van de avocadopit heb ik al eens laten zien. Ik was een beetje onhandig aan het doen en de pit viel op de grond en brak in tweeën, maar gelukkig zaten de (inmiddels veel langere) wortels er nog aan en ook aan de bovenkant was al een steeltje gekomen van de plant. Een goed moment om hem in de aarde te zetten.


En nu is hij al zo 'groot'. Ik ben zo benieuwd hoe het verder zal groeien en of er misschien ooit echt avocado's aan komen...


En onze kleine vrouwentong liet ik ook pas zien


Ze groeit heel goed!
Binnenkort maar eens kijken of ik die twee uit elkaar kan halen.


Ik ben hard bezig alle rommelplekken eens flink op te ruimen. (Misschien al wat voorjaarskriebels 😃) Dat ziet er dan gelijk weer heel anders uit. Vandaag het aanrecht helemaal leeg gemaakt, alle boeken die ik aan het lezen ben een plekje in de boekenkast gegeven, Alle Bijbels in een aparte mand gedaan en al het kleine spul van de hond in een kastje gedaan. Achter de bank is ook zo'n plek waar je van alles kwijt kunt en wat er na een poosje dan niet meer uitziet. Maar dat komt morgen. Deze week maar even goed de tijd voor nemen, volgende week staan er weer zoveel afspraken in m'n agenda. 

1 opmerking:

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.