27 januari 2019

Alsof er met een schaartje in geknipt is


Wat wordt de wereld mooi van die witte sneeuw. Wij hebben er van genoten!


Vrijdag begon ik met twee andere vrouwen een boekbespreking: Grenzen!
Het is een fijn boek, waar nog heel veel in staat waar ik van kan leren. We willen het ook echt in praktijk gaan brengen en proberen er opdrachten bij te verzinnen om mee bezig te zijn, tussen de besprekingen door.


Een van de dingen die ik vertelde tijdens de lunch, was dat ik niet altijd weet wat ik wil (Ik kreeg het idee dat je wil erg belangrijk is bij het stellen van grenzen!). Bijvoorbeeld als 'leider' (ik houd niet van het woord) van de Bijbelstudiegroep denk ik dat het belangrijk is om een visie te hebben, een doel, waar je naartoe werkt. 's Avonds thuis zat ik lekker op de bank in de biografie van Oswald Chambers te lezen en kwam ik dit tegen:


Het raakte me. In de wereld kun je niet zonder visie, maar in het Koninkrijk van God wel. We hebben Iemand die de leiding heeft en ons leidt. Als het nodig is om een (toekomst)visie te hebben, dan zal Hij het wel duidelijk maken. En zolang dat niet het geval is, vertrouw ik er op dat Hij ons voor gaat.


Hebben jullie die bloemen gezien? Die randjes! Net of er met een schaartje in geknipt is. Wat een geweldige Schepper hebben we!


Op Instagram zag ik deze leuke kaart voorbij komen van 'Mevrouwtjeduurzaam'. Ik zocht een beetje naar inspiratie om een kaart te maken en deze zag ik wel zitten.
Dit is 'm geworden:
  

Gisterenavond ging ik met S naar een musical. Dit was het decor. De musical heette: 'Het feest van de Koning' en vertelde het verhaal van de Koning die een groot feest organiseerde, maar iedereen had het te druk met zijn en haar eigen leven en sloeg de uitnodiging af. Daarna werden de dienaren erop uit gestuurd om alle armen, blinden, zieken, lammen in de dorpen en op de wegen te halen om daar het feest mee te vieren. Wat een vreugde toen het feest begon!!


Het was heel mooi! Zo gaaf om de mensen te kennen die dit allemaal zelf bedacht hebben: de tekst, de liedjes, het decor, allemaal professioneel!

Een mooie nieuwe week gewenst!















2 opmerkingen:

Anoniem zei

Een tijdje terug las ik dit stukje al, en wilde toch nog even kwijt dat ik zoveel aan die woorden over toekomstvisie had:)!

www.annderverhaal.nl zei

Ik zie zulke leuke foto´s en 1 van mijn favoriete boeken: Grenzen. Fijne blog!

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.