19 april 2018

Zaadjes zaaien


Vandaag ga ik zaaien in m'n tuin. Al een paar weken wil ik dat doen en het komt er maar niet van. Maar vandaag heb ik een lange lege dag voor me en ik vind het na twee drukke dagen altijd heerlijk om even wat te rommelen in en om het huis. Eigenlijk zou ik ook wel even aan het water willen zitten met een mooi boek. Het komt nooit in me op om dat gewoon te doen, op de fiets stappen en naar het park gaan en aan het water genieten van de zon met een boek om te lezen. Zal ik het vandaag gewoon een keer gaan doen?? Het heeft met mijn gevoel van veiligheid te maken dat ik het niet doe, maar misschien moet ik me daar eens overheen zetten en genieten van de vrijheid en het leven! Maar eerst die zaadjes de grond in!! 

Gelukkig vond ik vanochtend na een lange zoektocht de tube met zonnebrandcreme voor S, ze heeft zo'n licht huidje en was gisteren al een beetje rood geworden. 

De plant met de gebroken witte hartjes bloeit al! Ze wordt nog veel groter, maar wacht niet langer met deze mooie bloemetjes.

1 opmerking:

Petrina Haak-Wols zei

Bijzonder dat je door veiligheid je soms dingen ontzegt die gewoon heerlijk lijken. Die eigenlijk lokken en roepen. Hoe veilig is het om te rusten midden in Zijn schepping. Hij is bij je.

Wat een mooie bloemen aan je plant! Leuk... Daar kan ik ook zo blij van worden!

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.