13 april 2018

Snotgans

Luister mee naar dit spannende verhaal over...een snotgans!

 

Heerlijk als je kind in groep drie zit!

Gisteren gingen we uit school even op kraamvisite, S was gelijk verliefd...en wil nu natuurlijk ook zo'n ontzettend lief klein broertje!


Het leven is niet altijd makkelijk, dat is hier in ons huis niet anders dan bij anderen. Met 9 personen in 1 huis zijn er echt wel struggles en moeiten en tranen en ruzies en zorgen en ziekten en problemen. Het is soms keihard zoeken naar wijsheid, diep graven naar geduld en inspannend jagen naar liefde. Dat wil ik gewoon even zeggen...ik kan op een blog niet alles delen en ik denk ook niet dat dat nodig is of veel toevoegt, maar ik wil ook niet doen alsof het allemaal maar vanzelf gaat hier. NOP! 
Ik las iets moois vanochtend:

God will weaken you in order to make you stronger. 
He will send you redemptive pain to protect you from destructive pain. 
He will lay you low to lift you up.


Het was de intro van dit artikel

Dwars door alles heen houd ik van het leven, het is een groot geschenk!
Het mooiste lied op dit moment vind ik: 'Let the King of my heart...'

2 opmerkingen:

Aritha (Ariella) zei

Die eerste video vind ik zo leuk!

renee zei

Wat eerlijk...en wat fijn want soms kan je die indruk wel krijgen...dat het bij jullie inderdaad canzelf loopt. Maar dit eerlijk stukje bemoedigd mij wel. Inpannend jagen naar liefde vind ik pracgtig geschreven. Ik was zelf net zo weg van matthijn buwalda en dan het lied hotel de hoop....fijn weekend

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.