25 september 2017

Dit doe ik nooit op maandagochtend

Op zondag wil K nog wel eens een film kijken met de meiden. Maar gisteren waren de meiden er niet en probeerde hij iets leuks voor mij te zoeken. Als je mij een beetje kent, dan zou je weten dat dat niet eenvoudig is, omdat er niet zoveel films zijn die ik mooi vind. Daar komt nog bij dat ik het vaak zonde van m'n tijd vind. Maar het is hem gelukt en we zaten gezellig samen op de bank de 'Queen of Katwe' te kijken. En ik moet eerlijk toegeven...Het is een mooie, inspirerende film. Mooi, omdat het zo goed laat zien hoe het leven in Oeganda kan zijn. Inspirerend, omdat de coach soms zulke geweldige dingen zegt!


En toch, ben ik niet op de bank blijven zitten tot de film was afgelopen. Ik wilde écht nog even hardlopen. Over twee weken doe ik mee met een run van vrouwen voor vrouwen van Stichting de Hoop. Er moet getraind worden. En aangezien ik al zo'n twee weken niets meer had gedaan, wordt het toch hoog tijd. Dus liet ik de film voor wat het was en rende 5 km binnen 32 minuten, voor de meeste niet bijster snel, maar voor mij een snelheid die ik lang niet heb gehaald.


En nu heb ik vanochtend iets gedaan wat ik nog nooit gedaan heb. Ik heb toch nog even het laatste half uur van die film afgekeken! Nu kan ik tenminste zeggen dat het van begin tot eind een mooie film is!


Dus... heb je Netflix en vandaag of morgen even zin in een mooie film. Dan is dit een aanrader!

2 opmerkingen:

Lineke vr53 zei

Dankjewel Voor de tip. Liefs

www.annderverhaal.nl zei

Lijkt me een mooie film maar ik heb geen netflix helaas. Succes met trainen voor de run. Goed bezig!

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.