23 december 2021

Wat houd ik daar toch van

Vandaag was een filmdagje, maar moest er ook nog van alles gebeuren. Wéér boodschappen doen...wat houd ik daar toch van! Niet dus! Ik heb ook besloten dat ik nu gewoon niet meer ga en dan doen we het met wat we hebben. M hebben we opgehaald en brengen we volgend jaar pas weer terug 🎉. En toen hebben we gelijk de accu van K z'n fiets weggebracht. En daar duurde het allemaal zo lang en we hadden zo'n trek, maar het lukte toch om de verleiding te weerstaan en we reden met een grote boog om die grote M heen! Vandaag even niet!

Aan het eind van de middag mochten ze beginnen met de 'Sound of Music'. Wat blijft het toch een leuke film. S had 'm nog nooit gezien en dat moet natuurlijk wel een keer gebeuren. Het begin vond ze niet zo heel erg leuk, maar uiteindelijk wel. We aten lekker voor de tv en ze hebben 'm met gemak uitgekeken. Een film van 2 uur en 55 minuten. Niet normaal natuurlijk, maar het is kerstvakantie en bovendien lockdown en dan doen we gewoon een beetje anders dan anders! 😃


De lucht was vanavond paars. Er zal wel ergens met licht gespeeld worden in de stad.


Vanavond nog even een verhuizing van bedden. S en logee gaan een verdiepinkje hoger. Nu M thuis is wordt het met 3 in de kamer wel een beetje vol. Bovendien houd M van uitslapen en de andere dames ook, maar die hebben een nieuwe traditie in het leven geroepen en dat is elke ochtend eindeloos en uitgebreidt kletsen en spelen. En dat kunnen ze nu ongehinderd allemaal doen.

 Alweer een dag voorbij.
Een dag dichterbij de komst van Jezus.
💖




 

2 opmerkingen:

marijke zei

In de loop der jaren heb ik geleerd dat het voor ons niet nodig is, om extra´s te kopen voor de Kerstdagen. Want als gezin en bedrijf krijgen we zo veel in de vorm van kerstpakketten en kerstattenties. We kregen een vleespakket met daarin onder andere een rollade, we kregen een kerststol, een tulbandcake, een boerenkaas, een kaasjespakket, kerstchocolade, een amandelkerstkrans en 2 ijstaarten. En misschien ben ik nog wel iets vergeten op te noemen.


marijke zei

Waarmee ik maar wil zeggen dat wij het ook doen met wat we hebben aan boodschappen!

Gezegende dagen toegewenst!

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.