28 augustus 2019

Nieuw behangetje

Een poosje geleden beloofde ik een foto van het nieuwe behang. Natuurlijk niet voordat ik ook het oude heb laten zien. Ik moet zeggen dat ik het nog steeds een leuk behang vind, maar...


dit is toch veel rustiger?! Ik ben er heel erg blij mee!


En m'n boek is uit


Het was heerlijk om te lezen, maar toch komt het niet in m'n top 3 of 10.
Toch is het een van de betere romans, misschien omdat het echt over de vrouw van Lewis gaat en het op een waargebeurd verhaal gebaseerd is? Of misschien omdat de hoofdpersonen, net als ik, zo dol op boeken zijn?
Er komen ook veel namen in voor die Lewis ook gebruikt in zijn boeken, dat maakt het lezen nog leuker. alsof je iemand al kent, weet over wie hij het heeft.

Minpuntje...Het citaat wat ik in een eerdere blog al aanhaalde, vond ik heel mooi en ik had gehoopt dat het in die stijl door zou gaan. Dat is niet zo. Uiteindelijk ging het niet zo veel/vaak over 'Aslan'/God als ik hoopte.

Het mooiste stukje vind ik als Joy ontdekt dat de liefde, waar ze zo op gefocust is en die ze denkt te moeten verdienen, dat ze die al ontvangen heeft.
Soms denk ik dat dat een grote valkuil is voor christenen in deze tijd. Als het gaat om liefde (Je gekend en geliefd weten), maar ook als het gaat om rust vinden. Of het denken dat je ergens aan moet voldoen voordat je ´recht´ hebt op het een of ander. Een heerlijke waarheid dat we dit in Christus allemaal zijn en hebben!

Altijd jammer als een goed boek weer uit is.
Ook jammer als de vakantie weer voorbij is.
Maar dat is het nog niet!😏






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.