7 april 2024

Als je van planten en stekjes houdt

Vandaag zit ik weer in de wacht. Het is al 14.30 uur. Ik heb al een keer gevraagd of ze me deze keer niet vergeten, maar dat is niet het geval. Het is erg rustig vandaag. Dan ga ik nog maar even nagenieten van 'm'n eigen' baby! Vorige week heb ik een hele dag op onze kleinzoon gepast. 's Ochtends eerst lekker even in bad gedaan. Wat houd ik van dit jongetje!!❤


Na het bad was hij zo moe geworden, dat hij in de box in slaap viel.


Achteraf bleek hij ziekjes te zijn. Hij was aan het hoesten en spuugde 's avonds alle melk weer uit. De volgende dagen had hij wat koorts, maar nu gaat het gelukkig weer beter.

We gingen naar een tuincentrum, want Ha & Ma vierden pas hun trouwdag. Altijd leuk om door zo'n winkel te slenteren. Kijk die dames lekker zitten!


We vonden iets moois en het was leuk om in te pakken. Misschien toch het verkeerde beroep gekozen...😜


Tijdens de slaapjes van J. haakte ik verder aan dit popje. Het lukte me niet om het af te krijgen, maar een van de volgende dagen wel. Dit is de tweede die ik heb gemaakt, maar het lukte me weer niet om hem perfect te krijgen... de benen, en dus ook de voeten, zitten scheef.


Wat is het mooi buiten. De eerste vijgenknoppen zitten al aan de takken.


Gisteren was het nog lekker weer. Ik fietste 's middags in het zonnetje, had m'n boek mee en ben onderweg op een bankje gaan zitten.


Ik keek niet alleen in m'n boek.


Er kwamen twee dames om foto's te maken.


En ik deed stiekem mee:)


Tot slot, ik las zo'n mooie tekst in de Bijbel. Als je van planten en stekjes houd, vind je het vast ook mooi. Daar sluit ik mee af!


‭Jesaja 60:21:
'Uw volk, zij allen zullen rechtvaardigen zijn, voor eeuwig zullen zij de aarde in bezit nemen. Zij zullen een stekje zijn, door Mij geplant, een werk van Mijn handen, opdat Ik verheerlijkt zal worden.'







2 opmerkingen:

Aritha Vermeulen zei

Heel mooie tekst! En leuke blog. Wat is dat jochie van jullie al groot geworden zeg.

Anoniem zei

Snap helemaal dat het passen op je 'eigen' baby, ook erg leuk is!

Prachtige foto's ook weer, zo mooi die Delfts blauwe jurken.

Gisteravond heb ik naar het Solidariteitsconcert ( https://www.youtube.com/watch?v=k-VJxYLdhEI ) gekeken voor Israël, dan is de tekst die jij plaatst zo bemoedigend!!

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.