11 februari 2024

Mooi genoeg

Het is gezegd en ik blijf het zeggen: 1000 stukjes vind ik te veel. Maar M, die ging er voor! Wat is het dan moeilijk om te stoppen als je er eenmaal in zit.


We gingen een ochtendje naar Ha & Ma, M mocht J in bad doen. Wat is het toch een heerlijk jochie!❤


En ik zag weer eens een reiger, ik kwam steeds dichterbij...


Nee, niet zo scherp allemaal. Maar toch mooi genoeg voor m'n blog. Het lijkt net of tie een rokje aan heeft;)


Mijn ouders kwamen gezellig een middagje langs. We gingen even naar de wolwinkel en daar zag (o)ma háár aapje voor het raam zitten. In ieder geval het aapje wat ze voor bijna alle kleinkinderen heeft gebreid. En waar ze nu ook wol voor ging kopen:)


En ja hoor! hij kwam af (niet het aapje) en er miste geen stukje! Ik had eerder deze week al een stukje door de stofzuiger laten opzuigen. Gauw boven de prullenbak even opgezocht én gevonden.


Gisterenavond was ik wéér in een restaurant 🙈. K nam me zomaar onverwachts mee, zo gezellig! Dit keer was het een Grieks restaurant. Onderweg naar het toilet kwam ik deze foto's tegen. Ik ben zo benieuwd naar het verhaal erachter... ik weet niet of ik daar ooit achter kom.


Tot slot nog een leuke foto van m'n nichtje. Ik weet niet precies waar deze houding goed voor is, maar ongetwijfeld heeft het voordelen 😄


Lekker rommelig blogje zo. Past wel een beetje bij me.
Deze dagen werk ik 3 uurtjes per dag om mijn kuitspier nog een beetje te ontzien en dat is fijn, want het gaat steeds beter!

Ik luisterde deze toespraak (in het Engels). Voor degene die het niet luisteren, het gaat over 1 Thessalonicenzen 4:11

'And that ye study to be quiet,
and to do your own business,
and to work with your own hands,
as we commended you'.

Dat vind ik de mooiste vertaling (KJV).


Ik heb er een kleine stap mee gezet door mijn facebookaccount op te zeggen. Dat kost me waarschijnlijk wel wat lezers, maar dat vind ik niet erg. Het scheelt zoveel tijd als ik m'n blog niet in allerlei facebookgroepen hoef te delen. En het is gezelliger met een klein groepje lezers. Fijn dat jij er nog bij bent!❤



2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ha! Ik ben blij met je blogspot, waarin je zo mooi je leven deelt! Dank!

www.annderverhaal.nl zei

Wat een mooie puzzel. En knap gedaan. Dat aapje is ook snoezig. Leuk dat jouw moeder zulke dingen breien kan. De preek ga ik zo luisteren. Liebe Grüße, Anne

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.