20 oktober 2018

Musea, winkels en plantjes

We zijn hier zo lekker bezig, dat het bloggen er een klein beetje bij inschiet.
En nu ik dit aan het typen ben merk ik dat de vinger waar ik in gesneden had, ook weer gewoon mee kan doen, daar ben ik blij mee. Het gevoel is er nog niet in terug, maar wie weet komt dat ook weer.

Donderdag ging ik mee met de klas van S naar Villa Zebra. Ze deed enthousiast mee en vertelde ook nog even dat 'God terug komt en dat er dan een dag komt waar nooit een einde aan komt'! Heerlijk om zo over de toekomst te denken!


L en A hadden een leuk woordbeeld gemaakt:

Villa zebra:) Ik zet het er maar even bij...
Met M ging ik deze week naar Intratuin. Ik had nog wat potten nodig voor m'n nieuwe liefde:) en zocht ook naar een Aloë Vera plantje. Maar toen we daar kwamen was alles al helemaal in de kerstsfeer, ik vroeg me af of er nog wel gewone plantjes te koop waren.


Gelukkig was het allerlaatste stukje nog normaal. En daar vond ik deze Aloë Vera. Ik wilde 'm graag omdat het een plant is die heel goed op de slaapkamer kan. Deze plant ademt 's nachts zuurstof uit, iets wat de meeste planten niet doen.


En toen was het herfstvakantie. S had een dagje eerder vrij en samen gingen we even naar de Praxis. S had er niet zo heel veel zin in, maar toen we er eenmaal waren en er bij de uitgang oliebollen werden verkocht...vond ze het allemaal wel weer leuk. En lekker!


's Middags gingen we nog even naar het Boijmans van Beuningen museum. Sommige mensen kunnen daar zo een dag doorbrengen, wij niet. Maar dit was wel het mooiste museumstuk dat er was vond ik.


Nog even wat plantennieuws dan. Ik had niet gedacht dat je er zoveel over kon vertellen, maar elke keer als er iemand komt heb ik er weer hele verhalen over:)
Dit Vaderplantje had ik gekregen en het ging niet zo goed, ik moest er twee blaadjes afhalen, die waren waren helemaal verschrompeld. Toen zag hij er zo uit:


Ik had de hoop eigenlijk al verloren. Maar kijk nu eens! Het lijkt er op dat het toch weer een mooi plantje gaat worden.


En nu weekend en lekker een weekje vakantie vieren. Hier nog een foto. Dit kom ik tegen als ik een rondje hardloop. Ze zijn overal maar aan het bouwen en werken. Vond het wel iets hebben zo met die blauwe lucht.












1 opmerking:

Aritha Vermeulen zei

Wat n gezellige blog weer. Fijn om te lezen. Plantjes, dat is zo leuk! Die foto van je dochter achter in de auto is zoooo leuk!

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.