7 januari 2017

In slaap gevallen

Wat een feestje was het toen er sneeuw bleek te liggen vanochtend. S heeft wel langer dan een uur in de tuin gespeeld met onze 3 Chinese buurkinderen aan de overkant. Er lag niet zo heel veel, maar genoeg voor een kleine sneeuwman!

foto van Lieneke van Vuuren-Overduin.

Vandaag nóg maar een keer naar de schaatsbaan geweest. Helaas met een paar minder dan de bedoeling was. M was ziek en Mar moest oefenen met de jeugdband. Daarna lekker kippensoep gemaakt.

Het is best wel een pittig weekje geweest met veel emoties. Dat begint nu weer een beetje rustig te worden. Gisterenavond was echt even heerlijk. Ik zat op de bank en K zat naast me. Ik was een boek aan het lezen en legde na het hoofdstuk m'n hoofd op z'n schouder en viel in slaap. En K viel ook in slaap en M lag ziek op de bank, ook in slaap gevallen...

fallonpfeiffer: Good textures/patterns happening here:

R heeft het heel erg naar z'n zin daar aan de andere kant van de wereld. Hij heeft gezwommen in de oceaan en bij de eerste de beste golf was z'n bril verdwenen in het water. Gelukkig kwam K op de dag van vertrek nog met het idee dat een reservebril misschien wel slim was om mee te nemen. Hij ziet echt niet veel zonder bril! Hij stuurde een mooie foto:

foto van Lieneke van Vuuren-Overduin.


2 opmerkingen:

Jedidja zei

Wow, had hij geluk dat ie een reserve bril meegenomen had!

renee zei

goed nieuws, fijn voor je

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.